Top News – Një UFO përkrah avionit/ Videoja 7 minutëshe ‘ndez’ teoritë konspirativeNjë objekt fluturues që ndrushonte formë, duket se ka udhëtuar përkrah një avioni me pasagjerë për jo pak, por për shtatë minuta.
Mbështetësit e teorive konspirative thonë se një video ishte dërguar nga një turist gjerman, që ndodhej në bordin e avionit. Pasagjeri u kishte thënë se UFO fluturoi përkrah avionit, që udhëtonte me shpejtësi 500 metër për sekondë në kuotë të lartë. Në imazhe, një objekt i bardhë, shndritës, mund të shihet teksa ndryshon formë dhe udhëton përkrah avionit.
Imazhet u ndanë në një faqe për UFO-t në Reddit, ku disa njerëz shpreheshin se objekti nuk ishte gjë tjetër vecse disa pikëza uji jashtë dritares. “Unë mendoj se kamera mund të jetë fokusuar tek një pikë uji jashtë dritares”, shkruan një prej tyre. Gjithnjë e më shumë po flitet këto kohë për objektet e paidentifikuara fluturuese ose UFO-t. Ndërkohë, shkencëtarët thonë se misteri i tyre mund të zgjidhet shpejt pasi projekti Galileo, ka ndërmarrë një operacion masiv gjurmimi të tyre. Ky projekt përfshin krijimin e një rrjeti global teleskopësh, kamerash dhe kompjuterash për të hetuar objektet fluturuese të paidentifikuara.

Pamje: AFP

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#UFO#TopChannel

source

21 Comments on “Top News – Një UFO përkrah avionit/ Videoja 7 minutëshe ‘ndez’ teoritë konspirative”

  1. Engjull asht melajke . Ska te bej ksaj rralle me ufo. Ufot jan ne tjera forma elektromagnetike shpejtsia tyre behet ska si ndryshe. Po ket rast . Mendimi im aty ka nderhy Engjulli me njej qellim gjithë her me urdher te Zotit te Madhërishëm kuptohet un mendoj kshtu. Sdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *